Allscan IRIS IPM referenties

Ondertussen heeft Allscan IRIS een stabiele gebruikersgroep. Met Allscan IRIS IPM besparen zij tijd, behouden zij overzicht en geven zij hun klanten een login voor hun digitale logboek, grafieken, trendanalyses en rapporten m.b.t. plaagdierbeheersing. Hieronder vindt je een selectie van de bedrijven die Allscan IRIS gebruiken voor het registreren van hun werkzaamheden.


Arts ongediertepreventie
Arts ongediertepreventie
Ons bedrijf bestaat sinds 1990, we zijn professionaal opgeleid (gediplomeerd SVOB) en bezitten de VCA 1 & 2 certificaten en het KAD keurmerk. De bestrijdingsmethoden die door ons worden gebruikt vallen uiteraard strikt binnen de wetten en regels die de overheid daarvoor stelt.


Bestkil
Bestkil
Ongedierte- en zwambestrijdingsbedrijf Bestkil is het allround bedrijf van Hielke Gaastra uit Heerenveen (Friesland), gediplomeerd bestrijdingstechnicus bij de EVM en heeft hiermee kennis van de meest actuele bestrijdingsmiddelen en bestrijdingstechnieken om uw ongedierteproblemen professioneel op te lossen.


BPI controle
BPI controle en adviesbureau
BPI Plaagdierbestrijding is een gespecialiseerd bedrijf dat werkt voor organisaties die last hebben van plaagdieren. In elke situatie, voor elk soort bedrijf. BPI verdelgt de plaagdieren volledig. Met gebruikmaking van de modernste technieken en met uitsluitend wettelijk toegestane middelen.


G-Heldens
G-Heldens
Mollenvanger, Wespen en Bijen bestrijder, Woelratten en Woelmuizen. Bestrijdingstechnicus voor alle dierplagen en houtrotverwekkende schimmels. Heeft u last van ongedierte en kunt u er niet achter komen wat het precies voor ongedierte is? Neem dan even contact op, mogelijk kunnen wij u verder helpen om dit ongedierte te bestrijden en te voorkomen dat ze u nog lastig zullen vallen.


Insektokill
Insektokill
Insektokill Ratmuka Groep levert tal van oplossingen en producten op het gebied van preventie en bestrijding van ongedierte. Of het nu gaat om bestrijding van houtworm en boktor in uw woonhuis, of om ongedierte in uw bedrijf, wij bieden u een snelle en betaalbare oplossing.


JBSEuropoort
JBS Europoort
Jacht Beheer Schadebestrijding Europoort is al 15 jaar specialist in beheer en schadebestrijding van meeuwen, verwilderde duiven, konijnen, ratten en mollen die schade toebrengen aan industrie en bedrijfterreinen, olieterminals, fabrieken, campings, golfbanen, dijklichamen en begraafplaatsen. Wij ontnemen overlast, wordt bestreden met onze professionele aanpak.


Loonen plaagdierpreventie
Loonen plaagdierpreventie
Loonen Plaagdierpreventie Gemert is gespecialiseerd om plaagdieren (ongedierte) zoals ratten, muizen, wespen, vlooien, kakkerlakken, vliegen, zilvervisjes en andere voorkomende plaagdieren op efficiënte wijze te weren en/of bestrijden zowel bij particulieren, bedrijven en zorginstellingen. Ons werkgebied bevindt zich in Provincie Brabant en Limburg.


OBC Winters
OBC Winters
OBC Winters helpt bij ongediertebestrijding en ongediertewering. Maar ook voor professsionele glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Insecten, knaagdieren en vogels. Zij vormen in uw pand een gevaar voor de gezondheid en zorgen voor schade. Wij geven u advies om een ongedierteplaag te voorkomen.


Prevent4u
Prevent4u
Wij voorkomen en bestrijden plaagdieren. Plaagdieren zijn ongewenst omdat ze een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Daarom hebben veel bedrijven een plaagdierpreventieplan. Prevent4u is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van alle dierplagen. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd en worden jaarlijks voorzien van nascholing.


Zuiveringsbedrijf van Loon
Zuiveringsbedrijf van Loon
Zuiveringsbedrijf van Loon staat al sinds 1895 geregistreerd bij de KvK en is al meerdere generaties werkzaam in ongedierte bestrijding en plaagdierbeheersing bij bedrijven en particulieren. Door groot te denken en klein te blijven proberen wij ons te onderscheiden van de grotere bedrijven die werkzaam zijn in de plaagdier bestrijding.

* Aanpassingen op de bovenstaande lijst kunnen doorgegeven worden via ons contact formulier